Informatieavond Kiki Training 2015 - Erkend VVE Gastouder

DATUM: 21 januari 2015

Veel gastouders zijn al gestart met het Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) programma ‘Kansen in Kinderen’ van Kiki en afgelopen najaar heeft de eerste groep met veel enthousiasme de opleiding afgerond en hun diploma in ontvangst mogen nemen. Wij krijgen veel positieve reacties van ouders en gastouders over het VVE programma van Kiki. Gezien dit succes zullen wij dit voorjaar weer starten met een Kiki-training tot erkend VVE Gastouder. Nadine Heemskerk van Kiki zal wederom de training gaan verzorgen.

De Training

De training is speciaal ontwikkeld voor gastouders en kinderopvangmedewerkers die hun professionaliteit ten aanzien van de ontwikkeling van jonge kinderen willen vergroten. Tijdens deze vijfdaagse training leer je ontwikkelingskansen in kinderen te herkennen, te benutten en te stimuleren en de training biedt je de mogelijkheid om jouw pedagogische kwaliteiten en interactievaardigheden te verbeteren. Tijdens de training ontdek je daarnaast ook jouw eigen ontwikkelingskansen en de training versterkt daarmee jouw zelfbewustzijn als professioneel opvoeder. Ten slotte past deze training in de huidige ontwikkeling van verdere professionalisering van de gastouderopvang en het belang dat de overheid hecht aan Vroeg- en Voorschoolse Educatie.

Informatieavond

Mocht je nog niet zeker weten of je aan de training wilt deelnemen, en wil je graag meer informatie over de training en kennismaken met onze trainer Nadine Heemskerk? Kom dan naar de Kiki informatieavond die zal worden gegeven bij ons op kantoor op:

  • maandag 2 februari, van 19:30 tot 21:30 (aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden)

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over het toepassen en de mogelijkheden van Kiki binnen je eigen opvang, kom dan naar deze informatiebijeenkomst. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend, je besluit uiteindelijk zelf of je met Kiki aan de slag gaat. Ook voor Gastouders die al met Kiki werken maar nog geen bijeenkomst hebben gevolgd is dit een hele nuttige en gezellige avond. Er wordt uitleg gegeven over hoe je aan de slag kan gaan met Kiki en er is ruimschoots de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Lijkt het je leuk om over een tijdje pas met Kiki van start te gaan? ook dan ben je van harte welkom!

Wil je meer informatie over deze informatieavond of wil je graag deelnemen? Neem dan even contact met ons op.