Kiki VVE Training 2015 van start

DATUM: 2 maart 2015

Veel gastouders zijn al gestart met het Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) programma ‘Kansen in Kinderen’ van Kiki en afgelopen najaar heeft weer een groep met veel enthousiasme de opleiding afgerond en hun diploma in ontvangst mogen nemen. Wij krijgen veel positieve reacties van ouders en gastouders over het VVE programma van Kiki. Gezien dit succes zullen wij dit voorjaar weer van start gaan met een Kiki-training tot erkend VVE Gastouder. Nadine Heemskerk van Kiki zal wederom de training gaan verzorgen.

De training

De training is speciaal ontwikkeld voor gastouders en kinderopvangmedewerkers die hun professionaliteit ten aanzien van de ontwikkeling van jonge kinderen willen vergroten. Tijdens deze vijfdaagse training leer je ontwikkelingskansen in kinderen te herkennen, te benutten en te stimuleren en de training biedt je de mogelijkheid om jouw pedagogische kwaliteiten en interactievaardigheden te verbeteren. Tijdens de training ontdek je daarnaast ook jouw eigen ontwikkelingskansen en de training versterkt daarmee jouw zelfbewustzijn als professioneel opvoeder. Ten slotte past deze training in de huidige ontwikkeling van verdere professionalisering van de gastouderopvang en het belang dat de overheid hecht aan Vroeg- en Voorschoolse Educatie.

Waar en wanneer

De trainingen zullen plaatsvinden bij ons op kantoor in Haaksbergen, van 10:00 tot 16:00, op de volgende zaterdagen:

  • Training 1 & 2: Zaterdag 11 april 2015
  • Training 3 & 4: Zaterdag 18 april 2015
  • Training 5 & 6: Zaterdag 9 mei 2015
  • Training 7 & 8: Zaterdag 6 juni 2015
  • Training 9 & 10: Zaterdag 27 juni 2015 (inclusief Certificering)

Zie deze bijlage voor een korte beschrijving van elke training.

Kosten

Omdat Snoesje een aantal zaken voor haar rekening neemt kunnen wij deze training voordelig aan onze gastouders aanbieden. Een ander groot voordeel is dat de trainingen hierdoor nu in Haaksbergen gegeven worden samen met collega gastouders van Snoesje! De kosten voor de training bedragen daarom nu € 370 en zijn volledig aftrekbaar van je inkomsten als gastouder. In deze kosten is inbegrepen:

  • cursusmap en –materialen, waaronder: het werkboek, theorieboek Kansen in Kinderen, ontwikkelingsstimulering voor elk kind en het kind-volgsysteem
  • VVE certificaat van Kiki
  • uitgebreide lunch, drinken en versnaperingen tijdens de cursusdagen
  • gevelbordje ‘Erkend VVE gastouder’
  • vermelding van de VVE-erkenning op jouw persoonlijke pagina op de website van Gastouderbureau Snoesje en vermelding in het VVE-register van Kiki

Wil je meer informatie over deze training tot VVE Gastouder of wil je graag deelnemen? – neem dan even contact met ons op – Wij zien je graag op de aankomende cursus!