Nieuwe medewerkers stellen zich voor

DATUM: 11 mei 2015

Onlangs zijn voor de regio Twente twee nieuwe bemiddelingsmedewerkers aangenomen. Zij zijn inmiddels begonnen met hun werkzaamheden bij Snoesje en zij stellen zich via dit nieuwsbericht graag even aan u voor. Het gaat om Lieke Haarhuis en Susan Maurik. Beide zijn ze actief in de regio Twente, waarbij Lieke zich voornamelijk zal gaan richten op de brede regio Enschede, Hengelo, Borne, Oldenzaal, Losser, De Lutte en Overdinkel en Susan zich zal richten op de brede regio Haaksbergen, Hengevelde, Diepenheim, Bentelo, Goor, Markelo en Delden.

Lieke Haarhuis

Hallo allemaal! Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Lieke Haarhuis, 30 jaar en ik woon in Buurse met mijn vriend Wouter en twee kindjes, Mees van 2,5 jaar en Suus van 7 maanden. Sinds twee weken werk ik bij Gastouderbureau Snoesje voor drie dagen in de week. Mijn werkdagen zijn voornamelijk de maandag, woensdag en vrijdag. Hiervoor ben ik ruim tien jaar werkzaam geweest bij een kinderdagverblijf, eerst als pedagogisch medewerker en later als leidinggevende van meerdere locaties. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en deze heb ik gevonden bij Gastouderbureau Snoesje. Ik zal voornamelijk in de regio Twente te vinden zijn en hoop jullie allen dan ook zo snel mogelijk persoonlijk te ontmoeten om kennis te maken! Maar natuurlijk ook ter ondersteuning, voor vragen, evaluaties, de RIE’s, koppelingsgesprekken etc. kunnen jullie bij mij terecht.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Lieke

Susan Maurik

Hoi allemaal! Met dit stukje wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Ik ben Susan Maurik en ik ben 28 jaar. Samen met mijn vriend en zoontje van negen maanden woon ik met veel plezier in Haaksbergen. Ik ben een gezelligheidsmens en vind het dan ook erg gezellig om dingen te doen met familie en vrienden. Daarnaast vind ik lezen en creatief bezig zijn erg leuk. Nadat ik mijn opleiding voor pedagoog had afgerond ben ik gaan werken in de kinderopvang. Na ruim vijf jaar ben ik op zoek naar een andere uitdaging en deze vond ik in de vacature van Snoesje! Ruim zeven jaar geleden heb ik al kennis mogen maken met Snoesje, waar ik mijn afstudeerstage heb mogen doen. De functie bemiddelingsmedewerker sprak mij toen al erg aan, ik heb er dan ook heel veel zin in om aan deze uitdaging te beginnen.

Ik hoop jullie snel te leren kennen!

Groetjes Susan