Triple P bijeenkomsten en workshops

DATUM: 1 juli 2015

Triple P staat voor Positive Parenting Program, of te wel: Positief Opvoeden. Af en toe stelt het gedrag van kinderen het geduld van (gast)ouders danig op de proef. Via eenvoudige stappenplannen en kleine veranderingen in de aanpak leert Triple P je om die situaties anders aan te pakken en vanuit een ander perspectief te zien en te benaderen.

Kleine veranderingen dus die een groot verschil kunnen maken voor jou en je gezin of binnen je groep. Met Triple P krijg je meer inzicht in hoe je gezin/groep in elkaar zit. Je leert door wat je zegt, denkt, voelt en doet. Lees hier en hier meer over het programma van Triple P.

Vanaf het najaar van 2015 zullen wij gaan starten met diverse Triple P bijeenkomsten en workshops voor zowel ouders als gastouders. Meer informatie hierover volgt na de zomer.

Heb je vragen over hoe je Triple P kunt toepassen als ouder binnen je gezin of als gastouder binnen je opvang? neem dan even contact met ons op. Onze bemiddelingsmedewerkers hebben hiervoor speciale trainingen gevolgd en wij beschikken over Triple P documentatie en hulpmiddelen die u kunnen helpen in uiteenlopende situaties.