Workshop Puur in Balans

DATUM: 10 oktober 2015

Speciaal voor Gastouderbureau Snoesje verzorgt Esther Assink van Puur in Balans coaching een workshop bij ons op kantoor in Haaksbergen (www.puurinbalanscoaching.nl).

  • Donderdag 29 oktober en 12 november: Grenzen bewaken / gedachten bijstellen
    (één workshop, twee bijeenkomsten)

Puur in Balans coaching verzorgde al eerder een informatieavond voor Gastouderbureau Snoesje omtrent het thema ‘balans houden’. Bij de volgende workshop gaan we hier dieper op in met ruimte voor je eigen verhaal en leerproces.

Puur in Balans Coaching

Workshop ‘Grenzen bewaken en gedachten bijsturen’

Dit is een interactieve workshop bestaande uit twee bijeenkomsten. We zullen aan de hand van ingebrachte casussen gaan bespreken hoe u om kunt gaan met bepaalde situaties. Een voorbeeld van zo een situatie is bijvoorbeeld wanneer een vraagouder je vraagt of hun kind tot 20.00 bij jou kan blijven. Dit kost jou je sportavond en eigenlijk vind je dit niet zo leuk. Maar, je wilt ook graag helpen. Wat doe je en hoe pak je het aan? Uit de informatieavond bleek dat er veel voorbeelden zijn om te bespreken. In deze workshop is daar uitgebreid ruimte voor.
Ook gaan we kijken naar je eigen gedachten en hoe deze gedachten je soms kunnen belemmeren. Wat kun je dan doen? We gaan dit samen op een gestructureerde manier onderzoeken én aanpakken.

Aan deze workshops zijn voor de bij Gastouderbureau Snoesje aangesloten gastouders geen kosten verbonden. De groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers.

Mocht je graag willen deelnemen aan een workshop, dan kun je middels een mailtje aan ons je hiervoor opgeven.

LET OP: Deze workshop bestaat uit twee bijeenkomsten!