Oppas aan huis

Zoekt u al enige tijd naar een gastouder van de hoogst mogelijke kwaliteit die ook nog eens bij u thuis komt? Dat kunnen we bij Gastouderbureau Snoesje goed begrijpen, want in sommige gevallen gaat er simpelweg niets boven een oppas aan huis. Dit vormt dan ook een uitstekend alternatief voor gastouderopvang op een externe locatie.

Een kinderoppas aan huis biedt zowel voor ouders als kind diverse voordelen, waardoor deze vorm van kinderopvang in de praktijk steeds populairder wordt. Maar belangrijker nog dan de locatie waar de opvang zich afspeelt, is het vinden van de ideale gastouder waarbij uw kind zich prettig voelt. Dit is exact waar we bij Gastouderbureau Snoesje gespecialiseerd in zijn.

Neem nu contact met ons op

Gastouder aan huis biedt voordelen

Is uw kind gebaat bij rust en regelmaat? Dan is een oppas aan huis vaak de optimale manier om gastouderopvang bij uw kind te introduceren. Zo kan uw kind in de eigen thuisomgeving geleidelijk wennen aan de nieuwe situatie. Het speelgoed en de kamer blijven hetzelfde, wat uw kind een vertrouwd en geborgen gevoel geeft.

Ook voor u als ouder biedt een kinderoppas aan huis de nodige voordelen. U hoeft uw kind niet langer weg te brengen naar de kinderopvang, wat u dagelijks veel tijd bespaart. Ook is deze vorm van gastouderopvang gemakkelijker in te passen in een druk professioneel leven met wisselende werktijden.

Oppas aan huis prijzen: het laagste tarief

Gastouderbureau Snoesje is de specialist in kinderopvang in de regio Twente en de Achterhoek en brengt u graag in contact met de ideale oppas voor uw kind. Aan de hand van uw wensen op het gebied van zaken als kwaliteit, locatie en prijs zoeken we een kinderoppas die het beste aansluit op uw gezin.

Ondanks de hoge kwaliteit van onze gastouders aan huis, betaalt u bij ons gastouderbureau zeker niet de hoofdprijs voor een goede oppas. Wilt u hier meer of weten neem dan contact met ons op, wij maken graag voor u een berekening van de opvangkosten in uw specifieke situatie.

Oppas aan huis gezocht in Twente of de Achterhoek?

Hiermee is een oppas aan huis van Gastouderbureau Snoesje in veel gevallen een zeer voordelige optie. Al onze gastouders beschikken over de vereiste diploma’s en worden regelmatig getoetst op de kwaliteit van hun dienstverlening. Zo weet u zeker dat de kinderoppas aan uw verwachtingen voldoet en bespaart u zichzelf een lange zoektocht.

Twijfelt u nog? De komende jaren trekt het kabinet extra geld uit voor kinderopvangtoeslag, waardoor een oppas aan huis voor alle inkomens nog betaalbaarder wordt. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u in contact komen met de ideale kinderoppas voor uw situatie? Bel dan naar 053-5726115 of mail ons op info@gastouderbureausnoesjes.nl.