In verwachting, wat nu?

Gefeliciteerd, je bent in verwachting! Een kindje op komst is een bijzondere periode en betekent dat er ook veel geregeld moet worden. Je bent op de website van Gastouderbureau Snoesje terecht gekomen en bent dus op zoek naar de beste opvang voor je kindje.

Intakegesprek

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken wij een profielschets van de gastouder die bij jou past. Dit doen we aan de hand van jouw persoonlijke wensen.
Tijdens dit gesprek geven wij tevens uitleg over gastouderopvang en de werkwijze van ons gastouderbureau. Onze bemiddelingsmedewerkster denkt zo veel mogelijk met je mee, om zo de juiste gastouder te vinden. Je bepaalt ten slotte zelf wie er voor jouw kindje gaat zorgen.

Kennismaken en starten

Nadat de bemiddelingsmedewerkster de beschikbare gastouders aan je heeft doorgegeven kun je kennis gaan maken bij één of meerdere gastouders, die voldoen aan jouw wensen.
Wanneer je een geschikte gastouder hebt gevonden, worden de overeenkomsten opgemaakt. Er volgt een koppelingsgesprek op de opvanglocatie. Tijdens dit gesprek zullen we de overeenkomsten doornemen en alle afspraken rondom de opvang vastleggen. De opvang kan nu van start gaan. Na enige tijd zullen wij contact opnemen met ouder en gastouder om te informeren of alles naar wens verloopt.

Betaalbare opvang

Natuurlijk speelt ook de prijs van een gastouder een belangrijke rol in je overweging. Bij Gastouderbureau Snoesje vinden we dat gastouderopvang voor iedereen betaalbaar moet blijven. Ondanks onze jarenlange expertise en ons brede aanbod van gediplomeerde gastouders hanteren we zeer voordelige tarieven.

Het uurtarief van ons gastouderbureau ligt rond de € 1,00 per kind, per uur en dat van onze gastouders gemiddeld tussen de € 5,00 – € 5,25 per kind, per uur. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit kinderopvang tegen een zeer gunstige prijs. Dus ben je in verwachting en zoek je een gastouder? Overweeg dan zeker eens de dienstverlening van Gastouderbureau Snoesje.