Onze werkwijze

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk, daarom staan wij altijd klaar voor overleg en advies. Als ouders wil je de beste opvang voor je kind(eren). De meeste ouders vinden het prettig om eerst met ons bureau kennis te maken.

Tijdens het kennismakingsgesprek zal een bemiddelingsmedewerker uitleg geven over onze werkwijze. We inventariseren samen alle wensen omtrent de opvang. Wil je een gastouder in de buurt of heb je hele flexibele opvang nodig? We doen ons best om de opvang zo passend mogelijk te maken. Tenslotte bepaal je zelf wie er voor je kindje gaat zorgen.

Op basis van de inventarisatie van jouw wensen selecteren wij voor jou de gastouders die hieraan voldoen én plek hebben voor jouw kindje. Het is altijd mogelijk om bij meerdere gastouders vrijblijvend kennis te gaan maken.

Als je een passende gastouder hebt gevonden zal onze bemiddelingsmedewerker een koppelingsgesprek inplannen. Dit is op de opvanglocatie samen met ouder(s) en gastouder. De overeenkomsten zullen getekend worden, tevens worden alle afspraken ten aanzien van de opvang op elkaar afgestemd en schriftelijk vastgelegd. De opvang kan vervolgens van start gaan.