Over Snoesje

Betrokkenheid en persoonlijke aandacht zien we bij Snoesje als de basis van onze dienstverlening. Al onze bemiddelingsmedewerksters zijn pedagogisch opgeleid en hebben veel ervaring binnen de kinderopvang. Op deze manier kunnen wij de gastouders op een professionele manier ondersteunen en adviseren bij de opvang.

Snoesje ervaren en persoonlijk gastouderbureau

Ben je op zoek naar een ervaren en persoonlijk gastouderbureau? Van websites zoals Marktplaats tot diverse fora en opvangmarkten op internet: er zijn talloze plekken waar gastouders hun diensten aanprijzen. Als ouders ken je deze gastouders niet en je weet niet wat de ervaringen zijn van andere ouders. Wij adviseren je bij je keuze voor een gastouder niet over 1 nacht ijs te gaan en te kiezen voor een gastouderbureau met bewezen jarenlange praktijkervaring. Wij kennen al onze gastouders persoonlijk en besteden veel tijd en aandacht aan het screenen van nieuwe gastouders. Hierdoor is de kans een stuk groter dat je tevreden zult zijn over de opvang.

Voor Snoesje kiezen

Zoek je een gastouder die rekening houdt met jouw specifieke wensen en eventueel wisselende werktijden? De bemiddelingsmedewerksters bij Snoesje stellen je graag voor aan de best mogelijke gastouder op basis van jouw behoeften. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of schrijf je direct online in via onze website. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen. Heb je vragen? Bekijk de veel gestelde vragen voor een antwoord op je vraag.

  • Uitsluitend pedagogisch gediplomeerde medewerkers
  • Persoonlijke aandacht als basis
  • HBO gediplomeerde pedagoog in huis
  • Aangesloten bij Plein midden Twente voor multidisciplinaire kennis en overleg
  • Doorlopend trainingen en bijscholing voor de gastouders
  • Samen op zoek naar de beste gastouder
  • Wij kennen alle gastouders persoonlijk

Veelgestelde vragen

Mag ik kennismaken met meerdere gastouders?

Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar de juiste gastouders. Soms reageren er meerdere gastouders dat zij beschikbaar zijn. Je kunt dan vrijblijvend kennis maken bij deze gastouders om zo de gastouder te kiezen die het beste bij jullie past.

Waarom zou ik kiezen voor een gastouder i.p.v. een Crèche?

Iedere vorm van opvang heeft zijn eigen kenmerken en voor-en nadelen. Het verschil met de reguliere crèche zit hem in een aantal dingen. De groepen bij de gastouders zijn veel kleiner maximaal 5 kinderen, waarvan 2 baby’s i.p.v. 16 kinderen bij de crèche. Je kiest bij gastouderopvang niet alleen de organisatie en locatie, maar ook de persoon die voor je kindje gaat zorgen. Bij een crèche heb je met meerdere leidsters te maken en deze kun je niet zelf kiezen. Er is minder lawaai en meer persoonlijke aandacht bij de gastouders, dit is zeer gunstig voor baby’s en prikkelgevoelige kinderen (wetenschappelijk onderzocht) Kinderen die naar de gastouderopvang gaan zijn minder vaak ziek, dit wordt dan ook geadviseerd door kinderartsen bij prematuur kinderen. Een kinderdagverblijf is altijd geopend continuïteit van de opvang. Een gastouder kan ziek worden en gaat met vakantie, dit heb je bij de crèche niet, omdat hier meerdere leidsters zijn. Wij kunnen wel vervanging verzorgen bij een andere gastouder. Het tarief van de gastouderopvang is vaak gunstiger en je betaalt niet met dagdelen. Kinderen die wat ziekjes zijn kunnen gewoon naar de gastouder toe.

Is een intakegesprek en kennismaking met gastouders vrijblijvend?

Ja, wij berekenen geen kosten voor een kennismakingsgesprek en het kennismaken met gastouders, dit is vrijblijvend en kosteloos.

Waarom werken jullie niet met een opvangmarktplaats?

Sommige gastouderbureaus werken met een opvangmarktplaats, waar alle gastouders zich digitaal in kunnen schrijven. Wij vinden het belangrijk om alle gastouders eerst persoonlijk te screenen voordat ze door ons bemiddeld worden. Ook gaan wij graag samen met ouders op zoek naar de meeste geschikte gastouder. Wij kennen alle gastouders persoonlijk en kunnen a.d.h.v. jouw wensen de beste match maken. Onder het kopje “opvanglocaties” krijg je wel alvast een indruk van onze locaties en stellen de gastouders zich graag je je voor.

Waarom moet ik voor gastouderbureau Snoesje kiezen?

Er zijn veel verschillende gastouderbureaus, met allemaal hun eigen werkwijze en aanpak. Wij zijn een regionaal en persoonlijk gastouderbureau met meer dan 10 jaar ervaring. Onze medewerkers zijn pedagogisch geschoolden hebben veel ervaring binnen de kinderopvang.

Wij kennen onze gastouders persoonlijk en zullen alleen bekende gastouders aan je voorstellen. Wij bieden hulp bij vervanging bij afwezigheid van de huidige gastouder, hulp bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag, vrijblijvend kennismaken met gastouders, pedagogisch geschoolde medewerkers, besteden veel tijd aan de begeleiding van onze gastouders. Wij zijn geen landelijk internetbureau, hanteren geen opvangmarktplaats, werken niet met onbekende gastouders, wij zijn betaalbaar maar geen prijsstunter. Zie hier onze visie.

Verzorgen jullie ook spoed opvang?

Ook als je met spoed op zoek bent naar opvang kunnen wij wat voor je betekenen. Wij zijn uiteraard afhankelijk van beschikbare kind plekken, maar in bijna alle gevallen kunnen wij binnen een paar dagen opvang verzorgen.

Ik zoek een gastouder, wat nu?

Als je op zoek bent naar een gastouder kun je contact met ons opnemen of je direct inschrijven via onze website. Een bemiddelingsmedewerker zal vervolgens contact met je opnemen. We kunnen dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen of alvast voor je informeren welke gastouders beschikbaar zijn, zodat je er eens vrijblijvend kunt gaan kijken.