Over Snoesje

Betrokkenheid en persoonlijke aandacht zien we bij Snoesje als de basis van onze dienstverlening. Al onze bemiddelingsmedewerksters zijn pedagogisch opgeleid en hebben veel ervaring binnen de kinderopvang. Op deze manier kunnen wij de gastouders op een professionele manier ondersteunen en adviseren bij de opvang.

Snoesje ervaren en persoonlijk gastouderbureau

Ben je op zoek naar een ervaren en persoonlijk gastouderbureau? Van websites zoals Marktplaats tot diverse fora en opvangmarkten op internet: er zijn talloze plekken waar gastouders hun diensten aanprijzen. Als ouders ken je deze gastouders niet en je weet niet wat de ervaringen zijn van andere ouders. Wij adviseren je bij je keuze voor een gastouder niet over 1 nacht ijs te gaan en te kiezen voor een gastouderbureau met bewezen jarenlange praktijkervaring. Wij kennen al onze gastouders persoonlijk en besteden veel tijd en aandacht aan het screenen van nieuwe gastouders. Hierdoor is de kans een stuk groter dat je tevreden zult zijn over de opvang.

Voor Snoesje kiezen

Zoek je een gastouder die rekening houdt met jouw specifieke wensen en eventueel wisselende werktijden? De bemiddelingsmedewerksters bij Snoesje stellen je graag voor aan de best mogelijke gastouder op basis van jouw behoeften. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of schrijf je direct online in via onze website. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen.

  • Uitsluitend pedagogisch gediplomeerde medewerkers
  • Persoonlijke aandacht als basis
  • HBO gediplomeerde pedagoog in huis
  • Aangesloten bij Plein midden Twente voor multidisciplinaire kennis en overleg
  • Doorlopend trainingen en bijscholing voor de gastouders
  • Samen op zoek naar de beste gastouder
  • Wij kennen alle gastouders persoonlijk