Peuteropvang Hengelo

Woont u in Twente en bent u op zoek naar peuteropvang in Hengelo? Onze gastouders hebben een jarenlange ervaring in het opvoeden en verzorgen van peuters. U kunt dag en nacht bij onze gastouders terecht en u kiest zelf de gastouder waar u het beste gevoel bij heeft.

Neem nu contact met ons op

De mogelijkheden van gastouderopvang

De mogelijkheden van onze peuteropvang in Hengelo zijn erg groot. Zo kan de gastouderopvang zowel bij de gastouder plaatsvinden als bij u thuis. U bepaalt zelf wat u het prettigst vindt. Beide opties hebben natuurlijk hun eigen voordelen. Wanneer u als ouder veel van huis bent, dan is het fijn voor uw kind om thuis in zijn of haar vertrouwde omgeving te kunnen blijven. Het voordeel hiervan is dat uw kind in een bekende woonsituatie leeft waar hij of zij aan gewend is. Heeft u zelf weinig ruimte thuis en vindt u het juist prettig dat uw kind in een andere omgeving met een grote tuin kan spelen? Dan is het huis van de gastouder een ideale oplossing om voor te kiezen.

Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE)

Veel van onze gastouders hebben het Vroeg- en Voorschoolse Educatie programma “Kansen in Kinderen” van Kiki gevolgd. Ze hebben de opleiding afgerond en zijn nu in het bezit van een extra diploma. Dit betekent dat zij nu erkende VVE gastouders zijn. Wat betekent dit voor u en uw kind? De gastouder zal op een professionele manier de ontwikkeling van uw kind vergroten. Ze herkent ontwikkelingskansen bij kinderen en daarnaast kan de gastouder deze goed benutten en stimuleren. Bij Gastouderbureau Snoesje bent u dus gegarandeerd van gastouders met hoge pedagogische kwaliteiten.

De voordelen

Dit zijn de voordelen van gastouderopvang:

  • Erkende VVE gastouders
  • Kleinschalige en huiselijke omgeving
  • Een vast persoon die voor uw kind zorgt
  • Flexibele tijden

Zoekt u peuteropvang in Hengelo?

Onze gastouderopvang is een mooie vorm van peuteropvang in Hengelo. Uw kind zal zich veilig en prettig voelen in de omgeving van de gastouder. Wij stellen u een aantal gastouders voor die op uw wensen aansluiten en vervolgens kiest u een gastouder uit die goed bij u past. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak.