Contact

Rekenmodule

Klik hier om de rekenmodule te openen.

Informatie

Wetenschappelijk onderzoek

Kinderen die door gastouders worden opgevangen zijn meer ontspannen en hebben meer plezier en zelfvertrouwen.

Dat concludeert Mw. Groeneveld in haar onderzoek, waarop ze op 4 november 2010 promoveerde aan de Universiteit Leiden. (Hele onderzoek zie downloads)

Tarieven

Gastouderbureau Snoesje biedt ouders en gastouders zeer gunstige tarieven. Hieronder zijn onze standaard tarieven opgenomen.

Tarieven

Tarief Gastouderbureau: € 1,00 per kind / per uur (*)

(*) Wij hanteren minimale- en maximale bureaukosten per maand

Adviestarief Gastouder: € 5,00 - € 5,25 per kind / per uur

Gastouderopvang is een flexibele vorm van opvang en vraagt daarom vaak om maatwerk. Ook het bepalen van het uurtarief, bestaande uit opvang- en bureaukosten per uur, is maatwerk. Neem daarom contact met ons op zodat wij met u kunnen bepalen wat op basis van uw persoonlijke situatie het beste tarief is. Met uw persoonlijke situatie bedoelen wij onder meer het aantal kinderen, het aantal opvanguren, de gewenste flexibiliteit en de eventuele inspanningen die nodig zijn voor het maken van de juiste koppeling tussen u en een gastouder.

Uiteindelijk is het voor u belangrijk wat de opvang per uur kost na aftrek van de Kinderopvangtoeslag. Via deze link kunt u bekijken voor hoeveel Kinderopvangtoeslag u in aanmerking komt. Heeft u hier vragen over? neemt u dan gerust contact op met ons kantoor, wij helpen u graag verder. U kunt zich ook direct online inschrijven via deze website.