Thuisopvang starten - Gastouderbureau Snoesje

Contact

Rekenmodule

Klik hier om de rekenmodule te openen.

Informatie

Wetenschappelijk onderzoek

Kinderen die door gastouders worden opgevangen zijn meer ontspannen en hebben meer plezier en zelfvertrouwen.

Dat concludeert Mw. Groeneveld in haar onderzoek, waarop ze op 4 november 2010 promoveerde aan de Universiteit Leiden. (Hele onderzoek zie downloads)

Heb jij ook de capaciteiten om je eigen zelfstandige thuisopvang te realiseren binnen Gastouderbureau Snoesje?

Gastouderbureau Snoesje heeft een grote groep enthousiaste en zeer professionele gastouders. Deze gastouders gingen je al voor in het opstarten van hun eigen thuiscreche. Veel gastouders beschikken over het diploma SPW of SPH. Indien dit niet het geval is, kan Snoesje cursussen aanbieden om een bekwame leidinggevende thuiscrechegastouder te worden. Voorwaarde is dat je een goede aanleg hebt voor het omgaan met kinderen en een warme, sfeervolle, kindvriendelijke, stimulerende  begeleiding kunt realiseren. 

Gastouders van gastouderbureau Snoesje adviseren en stimuleren elkaar en hebben hiertoe regelmatig onderling contact. Hierdoor werk je wel zelfstandig, maar kun je een beroep doen op je collega’s. 

Als gastouder kun je er voor kiezen om zelfstandig ondernemer te worden. Gastouderbureau Snoesje kan je hierbij volledig begeleiden. Als zelfstandig ondernemer kun je gebruik maken van de financiele voordelen die er zijn voor ondernemers. Dit is belangrijk omdat je natuurlijk ook kosten maakt om je opvang te realiseren.

Tevens is het in sommige gevallen mogelijk om met behoud van een ww- of bijstandsuitkering je eigen onderneming in de kinderopvang op te starten.

Als je meer informatie wenst, neem dan gerust contact op met ons kantoor. We zullen je er graag alles over vertellen. Je kunt je ook direct online inschrijven via onze website, wij nemen dan vervolgens contact met je op.