Kiki training

Je leert met KIKI kijken naar je eigen rol in de interactie met de kinderen. Hoe meer je over jezelf weet en begrijpt, hoe beter je dat ook kunt herkennen bij kinderen. Je leert onderscheid maken in de behoeftes van de verschillende kinderen: wat werkt bij het ene kind, spreekt een ander weer totaal niet aan. Daardoor weet je ook wat ieder kind van jóu nodig heeft. Daarbij leer je alles over effectief communiceren en het toepassen van de zes interactievaardigheden. Deze training is onmisbaar in je ontwikkeling als professioneel opvoeder.

De trainer voor deze cursus is: Marieke Krukkert (Kiki Training & Coaching)

Een programma voor ontwikkelingsstimulering, is dat wel nodig?

Kinderen ontwikkelen zich toch zelf in hun eigen tempo? Precies! Het enige wat jij hoeft te doen is heel goed kijken naar de kinderen, hun ontwikkeling volgen, en – als het even kan – iets extra’s te bieden. Met de trainingen helpen we je om heel goed te kijken naar wat een kind al kan en elk kind individueel uit te dagen om steeds een stapje verder te gaan in haar/zijn persoonlijke ontwikkeling. Het gaat ons bij de trainingen niet alleen om de kinderen. Het gaat ook om de ontwikkeling van jou als professioneel opvoeder. We houden je daarom regelmatig een spiegel voor. Die reflectiemomenten zijn bedoeld om zelf even een pas op de plaats te maken en naar jezelf te kijken. Hoe zie jij jezelf, wat zien kinderen, wat zien ouders? Ben je tevreden over dat spiegelbeeld, wat zou je willen veranderen en wat heb je daarvoor nodig? In deze trainingen werk je daar hard aan, samen met je medecursisten en onze enthousiaste trainer Nadine Heemskerk.

Locatie en data:

De trainingen worden gegeven op het kantoor van Snoesje aan de Albert Cuyplaan 2-C, te Haaksbergen. De trainingen vinden plaats van 10:00 tot 16:00 op de onderstaande data.

18 mei 2019
15 juni 2019
6 juli 2019
21 september 2019
5 oktober 2019

Kosten, inschrijving en deelname

Deelname aan deze training staat open voor bij ons aangesloten gastouders en kinderdagverblijven en alleen na opgave. Neem voor meer informatie contact met ons op, of schrijf je hieronder direct in. De kosten voor deze cursus bedragen € 395,00 – inclusief uitgebreide lunch, cursusmaterialen en certificaten. De kosten voor een KIKI-abonnement bedragen € 292,50 gedurende 13 maanden.

Let op: Alleen gastouders die een Kiki abonnement hebben kunnen deelnemen aan deze training. Heb je nog geen Kiki abonnement, maar wil je wel graag deelnemen? Neem dan even contact met ons op!

Inschrijven voor training