Ervaring als ouder

Ervaring als ouder

Mijn zoon Tijn gaat al drie jaar met veel plezier naar de gastouder, en sinds kort gaat zijn broertje Jop ook mee. Wat een luxe elke dag een vertrouwd gezicht op de groep en de kinderen voelen zich er thuis door de huiselijke sfeer.

Zelf werk ik al een aantal jaren met veel plezier in de kinderopvang. Toch was voor mij de keuze makkelijk gemaakt destijds om voor gastouderopvang te kiezen. De kleinschaligheid spreekt mij het meest aan omdat er veel tijd is voor persoonlijke aandacht en verzorging. Mijn gastouder woont ook nog eens in het buitengebied dus de kinderen spelen veel buiten, iets wat ik erg belangrijk vind in de ontwikkeling van mijn kinderen.

“Toch was voor mij de keuze makkelijk gemaakt destijds om voor gastouderopvang te kiezen. De kleinschaligheid spreekt mij het meest aan omdat er veel tijd is voor persoonlijke aandacht en verzorging”.

Tijn gaat vanaf zijn tweede jaar naast de gastouder ook één dagdeel naar de peuterspeelzaal. Ik vind de voorbereiding op school belangrijk, net als spelen met leeftijdsgenootjes. Deze combinatie bevalt ons en de kinderen goed dus hier zijn we heel blij mee.