Ervaring van Ellen

Ervaring van Ellen

Waarom wij bij Snoesje zitten

Wij zijn sinds afgelopen September afnemers bij Snoesje. Onze kinderen verbleven voordien op een kinderdagverblijf. Echter toen de oudste naar school ging, kwamen we met “naschoolse opvang” te zitten. Dit zette ons aan het denken naar een andere oplossing. Het kinderdagverblijf waar onze kinderen voorheen verbleven had connecties met Snoesje. Dat is de reden dat ik vrijwel direct heb gekeken naar de mogelijkheden bij Snoesje. Ik heb contact opgenomen met Snoesje, ze hebben onze gegevens genoteerd, uitgevraagd wat precies onze vraagstelling was, en zijn hiermee aan de slag gegaan. Wat me op viel is het vriendelijk en directe contact, gemaakte afspraken nakomen, en de correctheid waarmee alles wordt gecommuniceerd.

“Het kinderdagverblijf waar onze kinderen voorheen verbleven had connecties met Snoesje. Dat is de reden dat ik vrijwel direct heb gekeken naar de mogelijkheden bij Snoesje.”

Onze ervaring met gastouderopvang

Er werd voor ons vrij snel een gastouder gevonden. We kregen handvatten/advies aangeboden om het contact zelf aan te gaan met deze gastouder. We werden hierin begeleid door een medewerker van Snoesje. Wij vonden het fijn dat Snoesje aanwezig was: zij kennen de regels, weten alles over veiligheid, maken de contracten en kunnen dergelijke zaken regelen. Dan hoef je je daar als ouders geen zorgen over te maken. Het klikte met onze gastouder, en we zijn tot op heden erg content met haar. Kortom wij zijn erg tevreden met onze keuze om via Snoesje een Gastouder te hebben!

“Wij vonden het fijn dat Snoesje aanwezig was: zij kennen de regels, weten alles over veiligheid, maken de contracten … Dan hoef je je daar als ouders geen zorgen over te maken.”