Ervaring van gastouder Kelly

Ervaring van gastouder Kelly

Hoe ik gastouder ben geworden

Voor 2,5 jaar geleden ben ik mij gaan oriƫnteren over wat ik graag zou willen gaan doen. Wat bij mij vast stond is dat ik met kinderen wou werken. Gezien mijn interesse en opleiding SPW differentiatie kinderopvang was mijn keus dan ook gevallen om als gastouder te gaan beginnen. Na mij ingelezen te hebben kwam ik snel terecht bij gastouderbureau Snoesje, zij gaven mij veel vertrouwen en dachten goed met mij mee. De keus was dan voor mij ook al snel gemaakt. Omdat ik in het bezit van een SPW-diploma was mocht ik gelijk beginnen als de KRKP-registratie rond zou zijn. Vol enthousiasme ben ik begonnen, en al snel zat mijn opvang vol.

“Het contact met Snoesje is erg fijn te noemen, zij staan altijd voor je klaar en zijn goed bereikbaar.”Mijn ervaring als gastouder bij Snoesje

Zelf heb ik gekozen voor de doelgroep 0 tot 4 jaar, waarvan ik 5 kinderen per dag opvang. De groepen zijn klein en zo kan ik alle kinderen voldoende persoonlijke aandacht geven en inspelen op de behoeften van ieder kind en ouder. Wederzijds vertrouwen vind ik dan ook erg belangrijk en alles kan besproken worden.

Via gastouderbureau Snoesje worden er regelmatig trainingen aangeboden, zo heb ik de KIKI-training (kansen in kinderen) ook afgerond. Het is erg fijn om met passende thema’s te werken en te zien hoe alle kinderen daar enthousiast op reageren, Kiki de beer is het vriendje van ieder kind bij mij in de opvang! Er is geen dag hetzelfde en van iedere opvang dag maken we samen een feestje! Het contact met Snoesje is erg fijn te noemen, zij staan altijd voor je klaar en zijn goed bereikbaar.

Gastouder Kelly