Ervaring van gastouder Kyra

Ervaring van gastouder Kyra

Mijn naam is Kyra en ondertussen alweer vanaf 2013 gastouder bij de vraagouder aan huis. Ik ben begonnen als gastouder in 2013, toen ik was afgestudeerd als pegagogisch medewerker. De keuze om als gastouder aan het werk te gaan is omdat ik het werken met kleine groepjes kinderen, waar veel persoonlijke aandacht is, ontzettend leuk vind.

Ik ben aangesloten bij gastouderbureau Snoesje. Een fijn bureau dat er voor je is en achter je staat. Je word als gastouder goed begeleid, je krijgt trainingen aangeboden, er is goed persoonlijk contact en ze helpen je waar nodig.

Als gastouder aan huis werk je vaak met broertjes en zusjes, waarvan sommigen op school en sommigen thuis. Als ouder is het fijn dat het ‘gewone’ leven van de kinderen gewoon door gaat. De kinderen kunnen naar de sport, spelen met vriendjes, slapen in hun eigen bedje en ze zijn in hun eigen vertrouwde omgeving.

“Ik ben aangesloten bij gastouderbureau Snoesje. Een fijn bureau dat er voor je is en achter je staat. Je word als gastouder goed begeleid, je krijgt trainingen aangeboden, er is goed persoonlijk contact en ze helpen je waar nodig”.

Doordat ik bij de kinderen in huis opvang verleen ben ik bij veel dingen betrokken, en heb ik veel persoonlijk contact. Hierdoor hebben de kinderen één vast gezicht, waardoor er een vertrouwde band ontstaat. Als gastouder zie je op deze manier de kinderen opgroeien en ga je echt om ze geven. Daardoor hou ik van mijn werk als gastouder!