Ervaring van gastouder Stacy

Ervaring van gastouder Stacy

Kinderen in de belangrijkste jaren van hun leven begeleiden en ondersteunen, dat vind ik erg mooi. Dat ouders hun kinderen met een vertrouwd en goed gevoel bij mij kunnen achterlaten, is voor mij erg belangrijk. Wat bij mij ook hoog in het vaandel staat is dat een kind zichzelf mag zijn en de ruimte krijgt zichzelf te ontplooien, en zo eigen kracht en geloof krijgt in zichzelf te bouwen. Met uiteraard de bijbehorende normen en waarden, en een tweede thuis aan te bieden als belangrijke fundament.

Gastouderbureau Snoesje geeft mij de ruimte en begeleiding dit te mogen doen. De lieve, betrokken, coöperatieve houding van medewerkers zorgen ervoor dat ze vanaf het start van jouw eigen gastouderopvang betrokken zijn. Het gevoel dat ik er alleen voor stond als startende heb ik dus nooit gehad. Ik hoef me ook nooit bezwaard te voelen om te bellen voor vragen, medewerkers nemen de tijd voor jou! Er is volop ruimte voor zelfontplooiing; de vele cursussen die er jaarlijks wordt aangeboden (of het nou herhaling is oid), zorgt er goed voor dat je up to date bent en jezelf uitdaagt iets nieuws te leren. Gastouderbureau Snoesje geeft mij een fijn en vertrouwd gevoel.

Samen met de ouders en gastouderbureau Snoesje zorg ik er voor dat ik meer ben dan het opvangen en verzorgen van kinderen. Samen doen we ons best een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen. It takes a village to raise a child!