Ervaring van gastouder Georgette

Ervaring van gastouder Georgette

Beste allemaal,

Mijn naam is Georgette, ik ben geboren in 1980, getrouwd en moeder van drie schoolgaande kinderen. In december 2012 heb ik mijn diploma voor Pedagogisch Medewerker behaald en wou daarna aan het werk in de opvang. Aangezien mijn eigen kinderen nog best jong waren vond ik het best spannend om elders te werken. Via een vriendin die een advertentie van Snoesje zag kwam ik in contact met Snoesje. Dit eerste contact was meteen goed. De klik was er en ze waren erg vriendelijk en duidelijk.

“Snoesje heeft als bureau hierin met alles goed geholpen, ze adviseren en begeleiden je. Het contact met ze verloopt altijd goed. Voor vragen zijn ze altijd bereikbaar.”

Na gesprekken met Snoesje gevoerd te hebben ben ik in mei 2013 bij ze aan het werk gegaan met mijn eigen opvang genaamd: Gastouderopvang Happiness. Voor deze vrolijke naam heb ik gekozen omdat dit echt bij mijn past. Ik vind het heel belangrijk om vrolijke kinderen te zien. Kinderen die hier op hun gemak zijn en in een huiselijke sfeer terecht komen. Lekker dansen, buiten spelen en knutselen, maar ook lekker rustig aan kunnen doen. Snoesje heeft als bureau hierin met alles goed geholpen, ze adviseren en begeleiden je. Het contact met ze verloopt altijd goed. Voor vragen zijn ze altijd bereikbaar.Het mooie aan werken als gastouder vind ik vooral dat ik aan het werk ben met hetgeen ik leuk vind maar tevens ook bij mijn eigen kinderen kan zijn. (ondanks dat mijn kinderen nu al wat ouder zijn). Met de opvangkinderen is het gezellig en je krijgt zoveel liefde. Je bouwt een speciale band met ze op. Ze voelen zich thuis bij je. Ouders laten hun kostbaarste bezit bij je achter en vertrouwen je. Alleen al hierom zou ik het anderen adviseren om als gastouder aan het werk te gaan, vooral als je zelf nog kleine kinderen hebt. Er is veel persoonlijke aandacht.

Het werken met Snoesje bevalt mij enorm. Wanneer ze de telefoon opnemen is het altijd op een leuke, vriendelijke manier met het gevoel dat je iedereen al erg lang kent. Ze staan altijd voor je klaar. Ook wanneer ze bij ons thuiskomen is het altijd gezellig.

Kortom werken als gastouder is gezellig, kleinschalig en in een huiselijke sfeer.

Liefs Georgette