Ervaring van gastouder Priscilla

Ervaring van gastouder Priscilla

Ruim een jaar geleden heb ik besloten om een grote wens in vervulling te laten gaan. Ik wou altijd al graag met kinderen werken, maar in mijn jongere jaren heb ik een andere keuze gemaakt qua educatie en mijn uiteindelijke baan. Destijds was kinderopvang niet zoveel nodig als dat het nu is. Toen er zoveel vraag naar ontstond – en het nog steeds mijn grote wens was – besloot ik maar eens contact op te nemen met een gastouderbureau om me zo eens verder te kunnen oriënteren.

“Ik wist toen dat ik de stap tot omscholing wou maken en ik wist ook direct dat ik met dit gastouderbureau wou samenwerken”.Ik nam contact op met gastouderbureau Snoesje. Ik kreeg een zeer prettige medewerker aan de telefoon – Susan Maurik. Iemand die mij direct alle benodigde informatie gaf en een afspraak voor mij inplande om zo verdere informatie en duidelijkheid te verkrijgen. Kort erna stond Patricia Schoppers op de stoep. Patricia had alle antwoorden op mijn vragen. Ik wist toen dat ik de stap tot omscholing wou maken en ik wist ook direct dat ik met dit gastouderbureau wou samenwerken.

“Gastouderbureau Snoesje is het beste bureau waarmee je kunt werken als gastouder. Een zeer prettige persoonlijke benadering, altijd goed bereikbaar […] Je kunt er terecht met al je vragen”.Ik heb me omgeschoold tot gastouder en ik ben dit jaar gestart met mijn gastouderopvang Villa Samenwijs. Een grote wens die in vervulling is gegaan. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet! Iedere dag mag ik genieten van al die lieve kindjes. Ieder kind heeft zijn/haar eigen persoonlijkheid en ieder kind is uniek. Wat is er nou mooier om kinderen te volgen in hun ontwikkeling en groei naar hun eigen “ik”? Het spelenderwijs stimuleren en motiveren van elk kindje, dat is wat mijn werk zo leuk en bijzonder maakt!

Bij een gastouderopvang hoort natuurlijk een gastouderbureau waaraan je gekoppeld bent. Gastouderbureau Snoesje is het beste bureau waarmee je kunt werken als gastouder. Een zeer prettige persoonlijke benadering, altijd goed bereikbaar voor vragen. Zijn ze even niet bereikbaar, dan word je vrijwel direct erna teruggebeld. Ook op pedagogisch vlak staan ze ook voor je klaar. Je kunt er terecht met al je vragen.En wat ook zeker niet onbelangrijk is, is dat het gastouderbureau er niet alleen voor de ouders is maar ook voor de gastouder. Zij zorgen voor goede en duidelijke overeenkomsten tussen ouders en de gastouder. Hierbij wordt ook zeker aan de gastouder gedacht. Alles is bespreekbaar bij dit bureau. Waarin andere gastouderbureaus weinig zekerheid en garantie afgeven aan de gastouder, doet Snoesje dit wel. Tevens zorgt Snoesje voor de ouders voor vervanging bij ziekte of vakantie van de gastouder. Snoesje is er voor zowel de ouders als de gastouder.

“Snoesje is er voor zowel de ouders als de gastouder”.

Dit zijn de redenen waarom ik zo graag met Snoesje samenwerk. Goede overeenkomsten, duidelijke en snelle communicatie met zeer vriendelijke medewerkers en meer zekerheid voor de gastouder én ook voor de ouders. Kortom: kies als gastouder of ouder voor gastouderbureau Snoesje!