Ervaringen van Anne-Marije en Peter

Ervaringen van Anne-Marije en Peter

Waarom wij gekozen hebben voor Snoesje

Toen wij in verwachting waren van onze dochter hebben wij bewust gekozen voor gastouderopvang. Wij hebben beide een eigen onderneming en hebben daardoor vaak flexibel opvang nodig. Wij zijn eerst op gesprek geweest bij Snoesje voor meer uitleg, dit was een prettig en duidelijk gesprek. Er werd gevraagd naar onze wensen en wij kregen het idee dat Patricia dit echt serieus nam. Wij wilde graag iemand met een positieve en ondernemende instelling die daarnaast ook open stond voor flexibele opvang. Wij zijn zelf ondernemende en sportieve mensen, dus een passieve gastouder zou bij ons niet passend zijn. Wij hebben vervolgens een mail gekregen van Snoesje met een voorstel met een aantal gastouders, hier hebben wij een kennismaking ingepland.


Ervaringen met onze gastouder


Alle gastouders spraken ons aan, maar onze voorkeur ging meteen uit naar Linda. Een spontane en lieve meid die haar werk erg serieus neemt. Ze vertelde duidelijk hoe een dag bij haar verloopt en liet ons enthousiast de knutselwerkjes en slaapkamertjes zien. Alles zag er schoon en verzorgt uit, dit was ook één van onze wensen. Ze heeft een hondje en een konijn, iets wat wij ook erg leuk vinden voor de kinderen. Wij zijn inmiddels de trotse ouders van twee prachtige kinderen die een paar keer per week met erg veel plezier naar de opvang van Linda gaan. Omdat wij best veel uren opvang afnemen ben ik blij dat wij kleinschalige opvang hebbben. Er is veel aandacht voor onze kinderen en ze voelen zich net zo prettig en ontspannen als thuis. Wij krijgen van Linda regelmatig foto’s via de app tijdens een werkdag. Het is zo fijn om te zien dat de kinderen het naar hun zin hebben, dat geeft ons heel veel rust.

“Omdat wij best veel uren opvang afnemen ben ik blij dat wij kleinschalige opvang hebbben. Er is veel aandacht voor onze kinderen en ze voelen zich net zo prettig en ontspannen als thuis.”

Wij hebben prettig contact met Snoesje, maar het meeste contact hebben wij natuurlijk met onze gastouder. Het is wel heel fijn dat Snoesje vervanging regelt als Linda op vakantie is, dit is ons ook altijd goed bevallen. Linda is zelf erg tevreden over haar contact met Snoesje. Ze vindt de trainingen leuk en leerzaam, dit is voor ons als ouders ook fijn. Ik durf eerlijk te zeggen dat door de opvang van Linda wij meer rust hebben voor onze eigen onderneming. Als wij een keer later zijn of onverwachts toch nog een gesprek hebben met een klant staat Linda altijd voor ons klaar. Laatst was Puck onze dochter voor de zoveelste keer een beetje ziekjes, maar dat is voor Linda gelukkig geen probleem. Kortom: “Linda je bent een schat”.

Anne-Marije en Peter
(ouders van Puck en Bo)