Ervaringen van Bjorn met Snoesje

Ervaringen van Bjorn met Snoesje

Mijn ervaringen met gastouderbureau Snoesje

Via gastouderbureau Snoesje zijn wij op de hoogte gesteld over de mogelijkheid voor een gastouder aan huis. Voordat wij met Snoesje in contact kwamen was dit concept voor ons niet bekend. Na een uitgebreide uitleg op maat over deze vorm van kinderopvang en een vergelijking met de andere mogelijkheden, hebben wij gekozen om voor een gastouder aan huis te gaan. Het was een prettig gesprek, het was echt informatief en voelde op geen enkele manier als een verkooppraatje (dit in tegenstelling tot andere ervaringen).

“Het fijne is dat je zelf, op basis van een profiel, een keuze kunt maken en deze gastouders op gesprek bij je thuis kunt laten komen.”

Daaropvolgend is onze bemiddelingsmedewerker van Snoesje aan het werk gegaan, erg fijn dat je altijd contact hebt met dezelfde persoon, en heeft zij ons meerdere gastouders als voorstel gestuurd. Het fijne is dat je zelf, op basis van een profiel, een keuze kunt maken en deze gastouders op gesprek bij je thuis kunt laten komen. Hierna hebben we vrij snel zelf een keuze kunnen maken, omdat er één gastouder was waarmee wij een goede klik hadden. Ondanks dat we nog een vrij lastige situatie hadden met een aanstaande verhuizing heeft Snoesje ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep. We wisten precies wat we moesten doen en hoe het zou verlopen met de aanvraag van de toeslagen en al het papierwerk. Alles wat het bureau kan doen, nemen ze je ook uit handen. Het contact is altijd snel, fijn en vriendelijk en we zijn zeer tevreden over onze gastouder en het gastouderbureau!

Bjorn – Tevreden vraagouder