Sylvia's ervaringen met gastouderopvang

Sylvia's ervaringen met gastouderopvang

Al geruime tijd zijn wij vraagouders bij gastouderbureau Snoesje, ook al besloten wij pas na de bevalling te gaan voor een combinatie tussen kinderdagverblijf en gastouder, er werd door onze contactpersoon direct gezocht naar een passende plek bij een gastouder. Al snel kregen we een reactie om bij twee gastouders langs te gaan voor een kennismaking maar al bij de eerste kennismaking en rondleiding was de klik er en hebben we voor deze gastouder gekozen! Daarop volgde een gesprek met de contactpersoon van Snoesje en de gastouder op locatie. Er werd uitleg gegeven over de kinderopvangtoeslag en er was veel tijd om alle afspraken met onze gastouder door te spreken. Niet veel later ontvingen we de contracten en konden we onze dochter met een gerust hart achterlaten bij gastouder Carina.

“En worden de gastouders veel mogelijkheden geboden om mee te doen aan scholing/cursussen, dit zien wij als ouders natuurlijk graag!”

Na een periode van gecombineerde opvang van kinderdagverblijf en gastouder zijn we volledig over gegaan op gastouderopvang, omdat dit beter aansloot op onze wensen. Omdat er goed contact is met het gastouderbureau was het al snel duidelijk dat we – nu we in verwachting zijn van ons tweede kindje – de opvang graag zo willen doorzetten! Wijzigingen worden snel opgepakt. En worden de gastouders veel mogelijkheden geboden om mee te doen aan scholing/cursussen, dit zien wij als ouders natuurlijk graag!

Groetjes Sylvia, mama van Loïs.