Ervaring van gastouder Noëlle

Ervaring van gastouder Noëlle

Waarom ik voor Snoesje heb gekozen

Hallo ouders/verzorgers en gastouders, mijn naam is Noëlle, 39 jaar jong.Samen met Michel en onze 3 kinderen Joy (14), Len (11) en Bink (8) wonen we aan de Beltrumseweg in Eibergen. Op dit adres is Kinderopvang Noëlle gevestigd. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de kinderopvang was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben me gaan oriënteren naar de mogelijkheden en kwam al snel uit bij Gastouderbureau Snoesje. Na een aantal prettige gesprekken met duidelijke informatie, goed en eerlijk advies en veel kennis van zaken is de keus niet moeilijk geweest om me aan te melden bij Snoesje. Snoesje is een bureau waar je met iedere vraag terecht kunt, ze verzorgen regelmatig cursussen om je up-to-date te houden en om je juist meer te verdiepen in de ontwikkeling en het gedrag van kinderen. Een fijn team om mee samen te werken!

“Na een aantal prettige gesprekken met duidelijke informatie, goed en eerlijk advies en veel kennis van zaken is de keus niet moeilijk geweest om me aan te melden bij Snoesje.”Mijn ervaring als gastouder

Met behulp van een goed en behulpzaam team van mensen heb ik mijn eigen opvang opgezet. Nu is Kinderopvang Noëlle een feit. Een opvang in een huiselijke sfeer met een kleine groep kinderen waar ik nu al een tijdje mijn ideeën, creativiteit en mijn ervaring met veel enthousiasme probeer over te brengen aan kinderen. Ook vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor de ontwikkeling van ieder kind in zijn eigen tempo. Het is zo leuk om de kinderen in je eigen huis en gezin te mogen opvangen. Elke dag weer genieten van de vaak vrolijke gezichtjes, grappige uitspraken en het leergierige van de kinderen tijdens de activiteiten en het ‘samen’spelen.

“Het fijne is dat Snoesje zorgt voor de contracten en de facturatie, zo hoef je alleen maar iedere maand je uren digitaal aan te leveren en Snoesje zorgt voor de uitbetaling.”Na de start is het heel snel gegaan met de aanmeldingen. Ik heb veel leuke kennismakingsgesprekken gehad met (toekomstige) ouders. Heel erg leuk om deze gesprekken te voeren en ouders van informatie te voorzien. In zeer korte tijd waren er al een heel aantal aanmeldingen. Het fijne is dat Snoesje zorgt voor de contracten en de facturatie, zo hoef je alleen maar iedere maand je uren digitaal aan te leveren en Snoesje zorgt voor de uitbetaling. Van maandag t/m donderdag is er plek voor 5 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Kom gerust een kijkje nemen aan de Beltrumseweg!

Groetjes Noëlle