Mary-Jane's ervaring met gastouderopvang

Mary-Jane's ervaring met gastouderopvang

Ervaring met Snoesje

Ik ben een aantal jaren geleden in contact gekomen met Gastouderbureau Snoesje. Ik maakte op dat moment gebruik van een leuk kinderdagverblijf, maar door mijn priv├ęsituatie moest ik veel meer gaan werken. Ik vond het erg moeilijk om Leeroy vier dagen weg te moeten brengen en zag hier erg tegenop. Mijn vriendin gaf mij de tip om eens te bellen met Gastouderbureau Snoesje, omdat hier de opvang in kleine groepjes bij iemand in huis is. Toen ik belde werd ik meteen heel persoonlijk en vriendelijk te woord gestaan. Ze hadden begrip voor mijn situatie en wilden graag met mij meedenken. Ze hadden al snel een hele lieve gastouder gevonden vlak bij mij in de buurt. die net was gestart met haar gastouderopvang, waardoor er nog veel plek was.


“Ik kan iedereen gastouderopvang aanraden, omdat het echt persoonlijk is en je zo een goede band krijgt met degene die op je kind past.”

Ervaring met de gastouder

Bij de eerste kennismaking voelde het voor mij en Leeroy meteen heel fijn. Ze was erg lief voor Leeroy en hij zat heerlijk te spelen met een ander kindje. Ik ben zo blij dat mijn vriendin mij destijds deze tip heeft gegeven want ik had er zelf nooit bij stil gegaan. Leeroy is als peuter gestart bij mijn gastouder, maar omdat wij samen zo een leuk contact hebben en ze vlak bij de school woont gaat Leeroy nu al jaren na schooltijd naar onze lieve gastouder. Mijn zoon is ontzettend gek met haar en mist haar tijdens onze vakantie. Ik kan iedereen gastouderopvang aanraden, omdat het echt persoonlijk is en je zo een goede band krijgt met degene die op je kind past.

Groetjes Mary-Jane en Leeroy